Принц Уилям и Кейт Мидълтън са показали, че дните на дългите турове извън

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са показали, че дните на дългите турове извън
Коментари Харесай

Край! Съдбовен ход на Кейт и Уилям, какво следва

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са посочили, че дните на дългите турове извън граница от името на английската монархия са отминали. Те ще продължат да служат на родината си и на краля, само че главно на територията на Англия.

Уилям и Кейт са декларирали, че ще се преценяват първо с уговорките на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис в учебно заведение, и детската градина, твърди кралският специалист Джени Бонд пред OK!, написа lifestyle.bg.
-->
Двойката избира да е край децата си до момента в който порастват и по-малко да разчита на помощта на бавачки. " Уилям и Кейт са звездите на кралското семейство. Млади са, също така към тях витае едно особено обаяние ", разяснява Бонд.

Тя припомня, че принцът и принцесата на Уелс са доста известни освен в родината си, само че и в чужбина. И най-вероятно външно министерство въпреки всичко ще се възползва от този факт. " Но бъдещите им пътувания ще са много по-кратки и по-натоварени ", споделя тя.

За сметка на това напълно скоро започва международната обиколка на Чарлз и Камила като монарси на Англия. Сред дестинациите, включени в нея, са Съединени американски щати, Австралия, Нова Зеландия, Пакистан, Бангладеш.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР